EXPERȚI ÎN AFACERI

Suntem sinceri, clari și înțelegători în consultanța oferită

Despre noi

Scopul nostru este acela de a oferi servicii și abordări în deplină concordanță cu prevederile legale în vigoare și cu modalitățile de doing business aplicabile în prezent.

Principiile după care ne ghidăm în derularea activității sunt fundația pe care clădim fiecare situație practică întâlnită. Eforturile noastre sunt orientate către soluții personalizate, transparență, timp minim de soluționare, inovație și corectitudine. În același timp, la cererea clienților ne implicăm activ în viața fiecărei companii și susținem realizarea diferitelor proiecte prin multitudinea de conexiuni în domeniul de business.

Avem o abordare adaptată nevoilor actuale ale societății, reducând interacțiunea cu participanții la procedura insolvenței și digitalizând aproape 80% din serviciile oferite, fiind și mai responsabili privind mediul înconjurător. În același timp, deoarece ținem la confidențialitatea clienților noștri, respectăm ultimele reglementări în materie de GDPR, asigurând în acest fel utilizarea datelor cu caracter sensibil în conformitate cu normele în vigoare.

Viziune & Valori

Avem o abordare „practică”, prietenoasă și profesională pentru a oferi soluții eficiente personalizate și ne implicăm în fiecare etapă a procesului.

Punctele noastre forte combină procesul de lucru modern și intuitiv, cu serviciile unice pentru clienți, permițându-ne să oferim sfaturi rapide, eficiente atât din punct de vedere tehnic cât și comercial.

Practica noastră de lungă durată, abordarea integrată și cunoștințele solide ale pieței locale ne permit să ajutăm clienții indiferent de domeniu.

Cunoaștere locală, expertiză globală

Livrăm servicii de primă calitate în calitate de practicieni în insolvență, în timp ce suntem numiți ca administrator judiciar sau lichidator, pentru rezultatul cel mai benefic pentru clienții noștri. De-a lungul anilor, echipa noastră de restructurare și insolvență a ghidat cu succes clienții prin proceduri complexe și extinse de restructurare, insolvență sau lichidare, cu cea mai mare diligență și profesionalism.

În domeniul Restructurare / Insolvență am acționat alături de clienții noștri în toate tipurile de situații, inclusiv:

  • Proceduri de insolvență;
  • Consilierea creditorilor în dosarele de insolvență la care aceștia sunt parte;
  • Datoria suverană și restructurarea datoriilor către băncii;
  • Consiliere pentru companii în dificultate financiară;