Servicii & Consultanță Business

Puteți avea șanse de redresare dacă apelați la serviciile de consultanță oferite de către experții CH INSOLVENCY 

Alte servicii utile

Portal Clienți

Am dezvoltat un portal online complet securizat ce oferă o modalitate simplă, rapidă și comodă de a accesa informații esențiale legate de colaborarea cu CH INSOLVENCY

Calculator Insolvență

Folosiți calculatorul de insolvență pentru a afla cât de mult puteți rambursa creditorilor

La licitațiile publice organizate de către CH Insolvency, poate participa orice persoana fizică sau juridică, care face dovada achiziționării Caietului de sarcini

Servicii

Consultanță

Oferim servicii de consultanță clienților pentru care nu suntem nominalizați de către instanța de judecată în calitate de lichidator judiciar sau administratori.

Insolvență

În prezent, mediul de afaceri devine tot mai dinamic, iar companiile pot întalni dificultați în adaptarea la noile condiții, pot risca să piardă oportunități și să înregistreze scaderi ale cotei de piață și destul de des se confrunta cu insolvența.

Lichidare voluntară

Acest proces are loc ca urmare a voinței și sub controlul acționarilor/ asociaților unei companii. În cadrul acestei proceduri, lichidatorul valorifică activele societații și distribuie sumele obținute în acest proces către creditori și către proprietarii acesteia. Este un proces terminal, urmat de radierea companiei.

+ ani
Experiență
+
Clienți
+
Colaboratori
+ M
Active Gestionate

Gestionarea unui proces de insolvență

Avem o experienţă vastă în îndrumarea companiilor afectate de criză dar şi a celor care doresc să-şi consolideze poziţia pe piaţă, iar atunci când redresarea nu mai poate avea loc, o optimă recuperare a creanțelor.

Parteneri